Neem contact op met Robbert Jollie Ongediertebestrijding!

In geval van spoed is Jollie Ongediertebestrijding binnen 24 uur beschikbaar.

Houtworm & Boktor

Houtworm bestrijdenVoor het bestrijden van houtworm, boktor en andere hout-aantastende insecten, gebruikt Jollie Ongediertebestrijding een vloeistof dat op het hout gespoten wordt. Bij voorkeur een insecticide op oliebasis wat hout beschermt tegen nieuwe aantastingen.

U kunt het hout ook vooraf laten behandelen door bestrijder. Met de nadruk op vooraf, want als het hout eenmaal gelakt of geverfd is, dringt de insecticide niet goed door naar de kern van het hout.
Nadat het hout door ons is behandeld en de betreffende ruimte 48 uur goed heeft kunnen ventileren, kunt u alles met het hout doen wat ook met onbehandeld hout kan. De werkzame stof is dan in het hout getrokken en ongevaarlijk voor ons.

Tien jaar garantie
Jollie ongediertebestrijding behandelt meerdere soorten houtaantasters! Voor Jollie Ongediertebestrijding is geen klus te groot. 

Na de houtwormbestrijding krijgt u 10 jaar lang garantie op het behandelde hout. De garantie houdt in dat er geen houtworm meer in het behandelde hout zal voorkomen. U kunt hiervan ook een schriftelijk bewijs ontvangen, zodat u dat bijvoorbeeld bij de verkoop van uw huis kunt overleggen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan! Bel voor meer info of om een afspraak te maken met Jollie Ongediertebestrijding!

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan van HOUTWORM & BOKTOR! Bel voor meer info of om een afspraak te maken