Neem contact op met Robbert Jollie Ongediertebestrijding!

In geval van spoed is Jollie Ongediertebestrijding binnen 24 uur beschikbaar.

Muizen

Muizen bestrijden‘Een muisje, dat is toch niet zo erg?’ Nou, één misschien niet, maar als er tegen die ene geen actie wordt ondernomen worden het er vanzelf meer. En vergis u zich niet, muizen kunnen voor behoorlijk wat overlast zorgen. Soms maken ze ’s nachts zo’n lawaai tussen de plafonds boven een slaapkamer, dat mensen er echt wakker van liggen!

Muizenbestrijding is een vak voor een gediplomeerd bestrijder. Dus bespaar u de onnodige kosten door het aanschaffen van vergif of klemmen. Wilt het toch liever zelf doen? Maak dan een eenmalige afspraak voor tips en adviezen zodat u er zeker van bent dat de bestrijding goed en veilig gebeurt.  Maar ook zodat er gekeken kan worden naar de oorzaak. En deze verholpen kan worden, zodat het probleem zich niet opnieuw voordoet.
Het kan het bijvoorbeeld voorkomen dat als een bestrijding niet juist wordt uitgevoerd of niet volledig wordt afgerond dat de muizen resistent worden voor het vergif. Dan wordt het heel lastig om ze nog te bestrijden. Ook is er een risico dat andere dieren de dupe worden van uw bestrijding.

 

 

MUIZEN BESTRIJDEN?Jollie ongediertebestrijding is een specialist in MUIZEN BESTRIJDEN neem vrijblijvend contact op