Neem contact op met Robbert Jollie Ongediertebestrijding!

In geval van spoed is Jollie Ongediertebestrijding binnen 24 uur beschikbaar.

Ratten

Ratten bestrijdenEr zijn verschillende soorten ratten, maar de rat waar we meestal last van hebben is de bruine rat, ook wel ‘rioolrat’ of ‘scheepsrat’ genoemd. Ook al heet hij ‘bruine rat’, hoeft hij niet perse bruin te zijn. De kleur zegt niet zoveel.

De wering en bestrijding van deze ratten is soms eenvoudig, maar soms ook een heel gepuzzel. Naast bestrijden dient er ook naar de oorzaak te worden gekeken. Zodat het probleem niet opnieuw terug keert.

Het bestrijden van deze dieren raden wij u af om zelf te doen, want het is een vak apart.
Dus bespaar u de onnodige kosten door het aanschaffen van vergif of klemmen. Wilt het toch liever zelf doen? Maak dan een eenmalige afspraak voor tips en adviezen zodat u er zeker van bent dat de bestrijding goed en veilig gebeurt. Maar ook zodat er gekeken kan worden naar de oorzaak. En deze verholpen kan worden, zodat het probleem zich niet opnieuw voordoet.
Het kan het bijvoorbeeld voorkomen dat als een bestrijding niet juist wordt uitgevoerd of niet volledig wordt afgerond dat de ratten resistent worden voor het vergif. Dan wordt het heel lastig om ze nog te bestrijden. Ook is er een risico dat andere dieren de dupe worden van uw bestrijding.

 

RATTEN BESTRIJDEN?Jollie ongediertebestrijding is een specialist in RATTEN BESTRIJDEN neem vrijblijvend contact op