Neem contact op met Robbert Jollie Ongediertebestrijding!

In geval van spoed is Jollie Ongediertebestrijding binnen 24 uur beschikbaar.

Vliegen

Er zijn verschillende soorten vliegen. Hieronder treft u informatie over de meest voorkomende.

 

Vliegen bestrijden

Klustervlieg (ook wel herfstvlieg genoemd)

Deze vliegen komen soms in grote getalen naar de woningen om te overwinteren. Echter voordat ze plaatsnemen is er vaak een periode zijn waarin deze rond de overwinteringsplek blijven hangen. Waardoor zij voor veel overlast veroorzaken, binnen maar ook aan de buitenzijde van de woning.
Vaak is dit ook een terugkerend probleem. Een goede bestrijding kan er voor zorgen dat de overlast voor langere tijd, al niet altijd, verholpen is.

Bestrijding van deze vliegen kan op verschillende manieren. Welke voor u van toepassing is hangt o.a.  af van uw woning.

 

Neem contact op met Jollie Ongediertebestrijding voor meer informatie hierover.

 

Latrinevlieg bestrijdenLatrine vliegen bestrijden

Deze is minder bekend maar komt toch ook nog wel met regelmaat voor. Met name daar waar vochtproblemen zijn. Meestal duidt dit op een open verbinding met de riolering. De vliegen komen op het licht af en vinden dan toch een weg naar boven. Met als gevolg dat binnen de kortste keren het hele raam en/of gordijn vol zit met deze insecten.

Bij deze vliegen is het  naast een bestrijding ook belangrijk opzoek te gaan naar de oorzaak. Om te voorkomen dat het probleem opnieuw terugkeert.

Wilt u meer informatie over latrinevliegen en/of de bestrijding hiervan? Neem dan contact op met Jollie Ongediertebestrijding.

 

Fruitvlieg bestrijdenFruitvliegen bestrijden

En als laatst de kleinste van de hier genoemde vliegen, namelijk de Fruitvlieg. Dat zijn kleine vliegjes van ongeveer 3 millimeter groot die er plotseling zijn als het een stuk fruit iets te lang in de fruitschaal blijft liggen. Ook als deze vliegjes in grote aantallen voorkomen is het belangrijk de oorzaak te achterhalen. 

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op over vliegen bestrijden via onze website