Neem contact op met Robbert Jollie Ongediertebestrijding!

In geval van spoed is Jollie Ongediertebestrijding binnen 24 uur beschikbaar.

Wespen

Wespennest bestrijdenWilt u een wespennest verwijderen?
Neem contact op met Jollie Ongediertebestrijding: 0613376113

Wat u zeker niet moet doen is het gat dichtstoppen waar de wespen uit vliegen. Dan gaan ze namelijk een andere weg zoeken en kan het wel eens gebeuren dat ze naar binnen komen. Het wespennest verwijderen wordt dan heel moeilijk, wellicht onmogelijk en uw probleem wordt hierdoor alleen maar groter. Daarom raad ik het u af om er zelf iets aan te doen.

Laat dit bij voorkeur over aan een vakkundig, gediplomeerd bestrijder. Als het mogelijk is verwijder ik het wespennest het liefst op een milieuvriendelijke manier. Dat wil zeggen dat ik het wespennest in zijn geheel weghaal en ergens op een onbewoond gedeelte, bijvoorbeeld in het bos, weer vrij laat. Zo hoeft er geen vergif aan te pas te komen.

Wilt u weten wat het u kost? Neem vrijblijvend contact op.
Wacht niet te lang met het ondernemen van actie tegen een wespennest!
In geval van spoed is Jollie Ongediertebestrijding binnen 24 uur beschikbaar.

Als het wespennest dichtbij of zelfs in huis zit, kan dit behoorlijk lastig zijn. Naarmate de zomer vordert worden de wespen steeds agressiever en wordt het wespennest groter. Een wesp is agressiever dan een bij of hommel en zal sneller steken. Ook verliest hij zijn angel niet waardoor hij meerdere malen achtereenvolgens kan steken. Als het wespennest in uw huis zit is er zelfs nog een grote kans dat naarmate het kouder wordt steeds meer wespen een weg naar binnen zoeken en zo ‘gezellig’ bij u in de vensterbank komen te liggen.

Wespen zijn harde werkers en nuttig in de natuur, zo ruimen ze bijvoorbeeld dode insecten op. Maar voor ons als mens zijn dit hinderlijke insecten. Bij voorkeur kiezen ze een holle ruimte om in te nestelen. Maar ook zie je een wespennest wel eens aan een tak van een boom of struik. Als het nest in de spouwmuur, holle boom of onder de dakpannen zit, komt het vaak voor dat mensen dit niet snel doorhebben. Vaak als het pas echt druk begint te worden in het wespennest en het is mooi weer, kunt u de wespen in en uit zien vliegen. Vaak langs één dezelfde plek, soms bij een groter wespennest kunnen dit er meer zijn.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op.

 

Een wesp is agressiever dan een bij of hommel en zal sneller steken. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een wespennest verwijderen.