Neem contact op met Robbert Jollie Ongediertebestrijding!

In geval van spoed is Jollie Ongediertebestrijding binnen 24 uur beschikbaar.

Zilvervisjes & Papiervisjes

Papiervisjes bestrijdenNet als kakkerlakken kunnen deze franjestaarten makkelijk overleven en zich verspreiden. En in grote getalen kunnen zij schade aanrichten. Het is daarom belangrijk dat u er zo snel mogelijk actie tegen onderneemt als u deze aantreft in uw woning. 

Als u wilt weten wat u kunt hiertegen kunt doen, of vrijblijvend een offerte wilt aanvragen om deze te bestrijden, neem dan contact op met Jollie Ongediertebestrijding.

 

Zilvervisjes, Ovenvisjes en Papiervisjes.

De drie hierboven genoemde beestjes zijn in een woord samen te vatten, namelijk: franjestaarten. De ene helft van de bevolking kent ze niet en de andere helft heeft er wellicht wel eens een of meerdere in zijn woning aangetroffen, maar weet dan in sommige gevallen niet wat het is.

Ze zijn alle drie moeilijk te onderscheiden van elkaar. Zo zijn ze allemaal overwegend grijs van kleur en bewegen ze op dezelfde manier. Allemaal kunnen ze niet tegen zonlicht en leven ze voornamelijk van koolhydraten. Deze vinden ze vaak in lijm, papier en stijfsel. Het kan daarom wel eens voorkomen dat er een boeken kaft wordt kaalgevreten of dat er gaten in de pagina’s of in posters zitten, waar sprake is van een plaag.

 

ZILVERVISJES & PAPIERVISJES bestrijden?Jollie ongediertebestrijding is een specialist in ZILVERVISJES & PAPIERVISJES BESTRIJDEN neem vrijblijvend contact op