Neem contact op met Robbert Jollie Ongediertebestrijding!

In geval van spoed is Jollie Ongediertebestrijding binnen 24 uur beschikbaar.

Tarieven

Vooraf weten waar u aan toe bent is wel zo prettig!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor vrijwel alle dierplagen. Omdat geen enkele opdracht gelijk is, verschillende de tarieven onderling. Wij zullen u een passend voorstel doen om u van uw probleem te verhelpen. Wij helpen de mensen met onze vakkennis, zoals wij dit bij ons thuis ook zouden doen wanneer wij met een dergelijk probleem zouden zitten. Daarin houden wij rekening met de prijs, veiligheid, wetgeving en uw persoonlijke wensen. Om u vooraf een indicatie te geven van onze tarieven treft u hieronder tekst en uitleg.

Of het nu gaat om een consult, het bestrijden van ratten, muizen, mieren of iets anders waarvoor wij geen pak en masker hoeven te dragen, rekenen een standaard tarief van €45,- per bezoek/uur incl. BTW en voorrijkosten. Dit is exclusief het materiaal dat hierbij wordt verbruikt, zoals bestrijdingsmiddelen en weringsmateriaal. Het gebruik van vaste activia zoals bijvoorbeeld lokaasdepots of gereedschappen is kosteloos.

Bij bestrijding van vlooien, vliegen, papiervisjes, en andere kruipende of vliegende insecten rekenen wij €60,- per bezoek/uur incl. BTW en voorrijkosten. Dit is exclusief bestrijdingsmateriaal. Doordat de gereedschappen voor deze bestrijdingen prijziger zijn, en wij de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen nodig hebben, ligt deze prijs dus iets hoger. Deze materialen zitten dus bij de prijs inbegrepen!

Wij ronden de uren af op hele en halve uren.

Op het gebied van wespen-bestrijding zijn wij een echte prijsknaller! Met een vast tarief al vanaf €45,- per nest. Incl. BTW en voorrijkosten. Alle benodigde materialen zijn hierbij inbegrepen. Dat betekend geen verassingen achteraf! Heeft u meer dan 1 wespennest? Dan rekenenen wij slechts €30,- per nest. Dit is een vaste prijs, ongeacht waar het nest zich bevindt. Daarbij bieden wij de service dat wanneer een enkele bestrijding niet afdoende blijkt te zijn, wij kosteloos eenmalig bij u terugkomen om de bestrijding opnieuw uit te voeren. Neem vrijblijvend contact op om een prijsopgave te verkrijgen en informeer naar de voorwaarden mbt garantie-service.

Voor het bestrijden van houtworm, boktor en andere houtaantastende insecten, komen wij vooraf kosteloos en vrijblijvend bij u kijken. Wij zullen u dan voorzien van de benodigde informatie, een plan van aanpak opstellen en een offerte uitbrengen.

 

Deze tarieven zijn van toepassing binnen een straal van 30km rondom Arnhem; Woont u hier net buiten? Dan zullen wij de afspraak proberen te combineren met een adres in de buurt, om u altijd de laagste prijs te kunnen geven.

Aalst, Afferden, Altforst, Alverna, Andelst, Angeren, Angerlo, Apeldoorn, Appeltern, Arnhem, Baak, Babberich, Barneveld, Batenburg, Beekbergen, Bemmel, Beneden-Leeuwen, Bennekom, Berg en Dal, Bergharen, Boven-Leeuwen, Bronkhorst, Brummen, Cuijk, Deest, Didam, Dieren, Dodewaard, Doetinchem, Doorneburg, Doorwerth, Drempt, Driel, Druten, Duiven, Ede, Eerbeek, Ellecom, Elst (GLD), Elst (UT), Empe, Ewijk, Gendt, Giesbeek, Grave, Groesbeek, Groessen, Harskamp, Hengelo (GLD), Herveld, Heumen, Hoenderloo, Hoog Soeren, Horssen, Huissen, Hummelo, Ijzendoorn, Ingen, Keijenborg, Kesteren, Kilder, Kootwijk, Laag Soeren, Laag-Keppel, Leeuwen, Lienden, Lobith, Loenen, Loil, Lunteren, Malden, Middelaar, Millingen aan de Rijn, Montferland, Nijmegen, Ochten, Ommeren, Ooij, Oosterbeek, Opheusden, Otterlo, Overberg, Pannerden, Puiflijk, Ravenstein, Renkum, Rheden, Rhenen, s Heerenberg, Slijk-Ewijk, Spijk, Steenderen, Stroe, Ubbergen, Ugchelen, Valburg, Veenendaal, Velp (GLD), Velp (NB), Velswijk, Voorst, Wageningen, Wehl, Wekerom, Westervoort, Weurt, Wichmond, Wijchen, Wilp, Winssen, Wolfheze, Zeddam, Zevenaar, Zutphen.
 
Voor meer informatie over onze werkwijze kunt onze algemene voorwaarden raadplegen.